Vi vann Löfberg Family Business Award 2022! - Klässbols Linneväveri

Klässbols Linneväveriets prismottagare tog emot av VD Andreas Johansson, Cenita Johansson Åsen och Dick Johansson, några av väveriets ägare -Flankerade av Niklas Löfberg och Mikael Löfberg (vänster), samt Therese Gustafsson och Kathrine Löfberg (höger)

Vi vann Löfberg Family Business Award 2022!

Vinnare av priset Löfberg Family Business Award 2022
Priset togs emot av VD Andreas Johansson, Cenita Johansson Åsen och Dick Johansson, några av väveriets ägare. Flankerade av Niklas Löfberg och Mikael Löfberg (vänster), samt Therese Gustafsson och Kathrine Löfberg (höger).

I fredags var det äntligen dags. Galan 100° Karlstad hölls och under kvällen fick vi ta emot priset Löfberg Family Business Award 2022! Vi är så stolta och oerhört tacksamma, något som vår VD Andreas Johansson sätter ord på lite längre ner i artikeln.

Klässbols Linneväveri och familjen Johansson vinner Löfberg Family Business Award med motiveringen:

”Familjen Johansson har dukat för både egen och andras framgång i drygt 100 år. Idag driver tredje och fjärde generationen ett anrikt företaget som sätter Värmland på kartan, både nationellt och internationellt. Företaget värnar sina rötter och delar generöst med sig av sin attraktionskraft till både unga designers och andra företag i Klässbol och Arvika. Det gör familjen Johansson till en utmärkt ambassadör för familjeföretagande och dess betydelse för Värmland.”

Dukar för framgång
Klässbols Linneväveri grundades i 1920 av Hjalmar Johansson, och är idag ett välkänt företag med kunder både i Sverige och utomlands. Företagets produkter används bland annat av det svenska kungahuset, svenska ambassader runtom i världen och på Nobelbanketten.

– Vi är såklart otroligt glada och stolta! Det här priset delar vi med tidigare generationer som lagt grunden och skapat förutsättningar för den utveckling vi lägger all kraft på idag tillsammans med våra fantastiska medarbetare, säger Andreas Johansson, vd på Klässbols Linneväveri och familjeföretagare i fjärde generationen som tog emot priset på näringslivsgalan 100° Karlstad.

Läs hela artikeln här.

Källa: www.lofbergs.se

Välj din valuta