Bli medlem i Linneklubben!

Ta del av nyheter och erbjudanden via våra medlemsbrev. Fyll i er mailadress nedan.

Vi håller din mailadress för oss själva och delar den endast med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

Läs vår integritetspolicy.

Välj valuta

Byt valuta genom att välja här vilken som passar er bäst.

Håll dig uppdaterad. Bli med i Linneklubben!

Köpvillkor i webbutiken

Nöjd kund
Vi på Klässbols Linneväveri AB vill att du blir 100 % nöjd och om inte varan motsvarar dina förväntningar kan du alltid höra av dig till oss.

Priser
Hemsidans priser gäller med reservation för lagändringar och händelser utanför vår kontroll, som kan medföra prisjusteringar. Gällande mervärdesskatt ingår i samtliga priser.

Priser utanför EU
Vid köp, där ordern skickas utanför EU, debiteras ingen moms. I priset ingår ej eventuell införselmoms, skatter, tullavgifter samt administrativa avgifter till fraktleverantör i destinationslandet. Dessa betalas i förekommande fall av mottagaren. Avgifternas storlek varierar från land till land.

Betalsätt – Klarna Checkout
När du gör dina köp så sker det via vår samarbetspartner Klarna. Klarna Checkout är en flervalslösning som underlättar ditt köp. Du kan välja mellan att Betala direkt med kontokort, banköverföring eller Klarna Direkt som är anslutet till ditt Klarnakonto om du har ett sådant. Du kan även betala senare via faktura, samt dela upp dina betalningar där delbetalningsplanerna är 6, 12, 24 och 36 månader och innehåller flexibla betalningar).
Klarna hanterar allt som sker i kassan och undrar du över något så kontakta Klarnas kundsupport på 08–12012010.

Kundservice
Har du frågor om sådant som inte rör Klarna så du välkommen att kontakta oss på telefon 0570-46 01 85 måndag – fredag kl 09 – 17 eller e-post info@klassbols.se.

Ångerrätt, bytesrätt och reklamation
1. Hos oss gäller 14 dagars ångerrätt på hela sortimentet i webbutiken. Det innebär att du har rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom denna period. Vi hanterar återbetalningen med Klarna. Ångerfristen börjar dagen efter du tagit emot varan så spara alla kvitton, orderbekräftelser, betalningsöverföringar, kollinummer och liknande så att du kan visa att du betalt varan och hämtat ut den.
2. Vill du byta en vara så är du välkommen att göra det inom 90 dagar men varan får självklart inte varit använd. Ni står själva för fraktkostnaden.
3. Vid reklamation kontaktar du oss via e-mail eller telefon. Var beredd att via mail bifoga bilder samt en beskrivning av felet. Vid överenskommen retur ska du packa varan väl, bifoga beskrivning av felet. Vid retur av en felaktig vara betalar Klässbols Linneväveri AB frakten.

Integritetspolicy och DGPR
Klässbols Linneväveri AB, 556078-4711, Damastvägen 5, SE-671 95 Klässbol, Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bland annat att förstå vilken slags information Klässbols Linneväveri samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp samtycker du till behandling av dina personuppgifter.

Läs mer om dataskyddslagen GDPR

Läs mer om cookies

Producerad av Kreatörerna & Web Kreativ