Linnekläder från K&US och Gårdhagen / Kanaljen - Klässbols Linneväveri

K&US linnekläder finns i butiken i Klässbol

Linnekläder från K&US och Gårdhagen / Kanaljen

I butiken i Klässbol har vi ett brett sortiment linnekläder för både henne och honom. Vi kan varmt rekommendera plaggen till de som vill ha något unikt, snyggt, hållbart, och miljövänligt. Använder du redan K&US Stockholms plagg så vet du redan hur sköna de är och hur ventilerande linnekläder är under varm dagar.

Klässbols en av få återförsäljare i Värmland av K&US och ensam om att sälja Gårdhagen / Kanaljens linnekostymer och panamahattar. Vill du fylla på garderoben så vet du vart du ska vända dig!

K&US linnekläder finns i butiken i Klässbol

K&US

K&US står för tidlös, avslappnad design med fina former och sinnrika detaljer. Sofistikerat bohemiskt skulle man kunna säga. Naturligt, välskräddat och hållbart, men samtidigt vackert och med passion och eftertanke i varje detalj. K&US arbetar med naturmaterial som, lin, ull, siden, viskos och ekologisk bomull. Plaggen är till för dig som tycker om kläder som får dig att må lite extra bra, dag efter dag. I butiken i Klässbol så har vi mest klänningar och blusar. Plaggen är för henne och finns i Klässbol.

Innan besöket – spana in deras webbplats >>

Gårdhagen kostymer

Gårdhagen / Kanaljen

Lars Gårdhagens och hustrun Charlotte Gårdshagen tillverkar egenproducerade linnekostymer och linneskjortor, kombinerade med hattar, skor, och accessoarer från några av världens främsta hantverksföretag. Både formgivning och produktion har rötter i förra sekelskiftets herrskrädderi – och fåfänga. Som undertoner ligger en samklang av stil, humor och esprit.
Plaggen på bilden är endast exempel. De plagg vi säljer i Klässbol och Klässbols Stockholm kan variera.

Innan besöket – spana in deras webbplats >>

Välj din valuta