Bli medlem i Linneklubben!

Ta del av nyheter och exklusiva erbjudanden via våra medlemsbrev. Fyll i er mailadress nedan.

Vi håller din mailadress för oss själva och delar den endast med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

Läs vår integritetspolicy.

Håll dig uppdaterad. Bli med i Linneklubben!

Kläder från K&US och Gårdhagen

I butiken i Klässbol säljer vi inte bara linneprodukter för hem och offentlig miljö utan även linnekläder. Som en av få återförsäljare i Värmland av K&US och Gårdhagen så erbjuder vi även här alltså något unikt i vår butik. Vi har ett brett sortiment linnekläder för både henne och honom och kan varmt rekommendera plaggen till de som vill ha något unikt, snyggt, hållbart, skönt och miljövänligt.

K&US linneklänningar

K&US

K&US står för tidlös, avslappnad design med fina former och sinnrika detaljer. Sofistikerat bohemiskt skulle man kunna säga. Naturligt, välskräddat och hållbart, men samtidigt vackert och med passion och eftertanke i varje detalj. K&US arbetar med naturmaterial som, lin, ull, siden, viskos och ekologisk bomull. Plaggen är till för dig som tycker om kläder som får dig att må lite extra bra, dag efter dag. I butiken i Klässbol så har vi mest klänningar och blusar.
Plaggen är för henne.

Innan besöket – spana in deras webbplats

Gårdhagen kostymer

Gårdhagen

Lars Gårdhagens och hustrun Charlotte tillverkar egenproducerade linnekostymer och linneskjortor, kombinerade med hattar, skor, och accessoarer från några av världens främsta hantverksföretag. Både formgivning och produktion har rötter i förra sekelskiftets herrskrädderi – och fåfänga. Som undertoner ligger en samklang av stil, humor och esprit.
Plaggen är mestadel för honom med undantag.

Innan besöket – spana in deras webbplats

––––––––

Producerad av Kreatörerna & Web Kreativ
Till toppen