VÅRA BUTIKER - Klässbols Linneväveri


VARMT VÄLKOMMEN TILL KLÄSSBOLS LINNEVÄVERI

Gör en utflykt till oss! Hos oss i Klässbol finns vår fabriksutförsäljning och fabriksbutiken samt hela kedjan. En plats med mycket historia och här handlar du också till förmånliga priser. Klässbols Linneväveri ligger i de värmländska skogarna, ca 20 minuter utanför Arvika. Vår butik och Showroom i Stockholm ligger på självaste Sveavägen, här erbjuder vi en större del av vårt sortiment samt mottagning av tvätt och mangling. Läs mer nedan.

Fabriksbutik och väveri, Klässbol

Kom och upplev hela produktionen av Klässbols Linneväveris exklusiva linneprodukter. I vår fabriksbutik har du tillgång till hela vårt sortiment och du handlar också till fabrikspriser. Här finner du även vår andra sortering och specialprodukter. Låt dig förtrollas av linnets tidlösa elegans och ta del av en tradition som förts vidare genom generationer. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela med oss av vår passion för linne!

Adress: Damastvägen 5, 671 95 Klässbol

Telefon: 0570-46 01 85
E-post: info@klassbols.se

Showroom och butik, Stockholm

I vår butik och showroom i Stockholm erbjuder vi ett stort urval av vårt sortiment. Här har vi även kundservice med mottagning för tvätt och mangling, anpassad försäljning och rådgivning för inredningsuppdrag.

Adress: Sveavägen 104, 113 50 Stockholm

Telefon: 08-612 31 00
E-post: stockholm@klassbols.se

FAQ

Titta gärna in våra vanliga frågor & svar, kanske hittar du svaret på din fråga direkt.

Välj din valuta