Julmarknaderna här kommer vi! - Klässbols Linneväveri

Julmarknad Skansen foto Maria Johansson/skansen

Julmarknaderna här kommer vi!

Under november och december kan ni traditionsenligt möta upp oss på Liseberg, Skansen och Voksenåsen hotel i Oslo. I år finns vi även med på Kaffekvarnens julmarknad i Klässbol. På våra julmarknader kan ni klämma, känna och handla våra mest juliga och klassiska produkter som Bolster, Gärdet, Kökstrivsel, Allmoge, Dylta, Gillet, JULius, Skogsstjärna med mera. Ni hittar även senaste tillskotten Gåsöga i helt nya färger. Detta är även ett fint tillfälle för oss att höra vad ni tycker och tänker om våra produkter. Så hoppas vi ses!

Kaffekvarnen Klässbol vinter

Julmarknad på KaffeKvarnen

Ett snöbollskast ifrån väveriet i Klässbol hittar ni KaffeKvarnen. I år är ni välkomna hit på en klassisk julmarknad med konsthantverk och smaskiga smakupplevelser. Så lägg söndag 18 november kl. 12-17 på minnet.
Cafét håller öppet för både mat, fika och försäljning av egengjorda produkter.
Utställare just nu: Klässbols Linneväveri, Gärdets Musteri, Klässbols Konfektyr, Tinas Ting, Högvaltas Handelsträdgård, Mimmi Design, Klässbols skola, Yvonne Nyström, Viktoria Widin, Kerstin Andersson, Mats Johnsson, Olof Granér, Maria Axelsson och Angelica Eriksson. Byatomten kommer även att finnas på plats mellan 15-17.

Läs mer på
KaffeKvarnen webbplats

Denna söndag har vi även öppet i butik & väveri i Klässbol kl. 12-17

Lisseberg Julmarknad Foto:Lisseberg

Jul på Liseberg

Ta rulltrappan upp till Lisebergs Designmarknad i Lisebergstornet. I regi av Lust & Fägring välkomnar vi er till deras gemensamma julmarknad. Här rullar vi ut löpare och erbjuder handdukar, servetter och dukar. På designmarknaden hittar ni inte endast våra produkter utan även julklappar och presenter i form av designföremål och konsthantverk från såväl kända varumärken som unika utställare.
Marknaden pågår alla helger fram till 30 december. Vi finns på plats från och med fredag 16 november.
Läs mer på
Lisebergs webbplats
Foto: Liseberg

Julmarknad Skansen foto Maria Johansson/skansen

Julmarknad på Skansen

Skansens julmarknad är en riktig Stockholmstradition. Upplev klassiskt hantverk, slöjd, mat och godsaker och du kan till och med dansa kring granen och julpyssla i verkstan. Julmarknaden pågår alla helger 24 november till 16 december och vi har valt ut delar ur vårt sortiment självklart med stark koppling till julen.
Läs mer på
Skansens webbplats
Foto: Maria Johansson/skansen

Voksenåsen

Voksenåsen hotell

På det svenskägda hotellet Voksenåsen som ligger på Holmenkollen i Oslo ställer Klässbols Linneväveri ut för femte gången. Svenska staten erhöll Hotellet som en gåva av norska staten efter 2:a världskriget som tack för stöttning under kriget. Här kan ni redan nu ta del av delar av vårt sortiment.
Läs mer om
Voksenåsen hotell

Välj din valuta