Stäng
Klässbols Linneväveri Danmark Hørhuset

Klässbols Danmark/Hørhuset 15 år

Påsken 2003 öppnade Else Marie Overgaard och hennes framlidne man Hørhuset i Lønstrup i Danmark. Hørhuset som betyder ”linnehuset”på svenska har samma mål då som nu – att ge ett brett unikt utbud av högsta kvalitét linneprodukter och omfattande service genom entusiasm och kunskap.

Hørhuset är ensamagentur på Klässbols Linneväveris produkter i Danmark men säljer även hemtextilier och kläder från andra leverantörer. Ledorden är alltid skönhet, hållbarhet och miljövänligt.
Butiken ligger i utkanten av Lønstrup – den lilla fiskebyn i den stora naturen. I naturen finner du närheten till havet och i butiken finner du varor i skandinavisk design av högsta kvalitet – producerad i Skandinavien. Så passa på att besöka både butik och njut av naturen när ni besöker Lønstrup.

Hørhusets Hemsida

Dela Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google Plus
Julmarknad Skansen foto Maria Johansson/skansen

Julmarknaderna här kommer vi!

Under november och december kan ni traditionsenligt möta upp oss på Liseberg, Skansen och Voksenåsen hotel i Oslo. I år finns vi även med på Kaffekvarnens julmarknad (läs mer)

Nobel duk hellinne Klässbols Linneväveri Ingrid Dessau sand kampanj

Nobeldukningen

I december varje år är det åter dags för en av världens mest uppmärksammade tillställningar (läs mer)

Klässbols Linneväveri handduk Lin

Klässbols tvätt- och skötselråd

En fin linnevävnad som är rätt behandlad har hög vacker glans samt en sval och slät yta. Linets förmåga att ta åt sig vatten gör det till ett oöverträffat material i såväl toalett- som kökshanddukar. (läs mer)

Producerad av Kreatörerna & Web Kreativ
Till toppen