Close
Klässbols Nya Färgvärld nygamla produkter

2017 – ett formidabelt år

Klässbols Linneväveri Nya färgvärlden Demi Trecolore beskuren

Nu summerar vi 2017 och ser tillbaka på ett händelserikt år. Vi har bland annat tagit fram en ny färgvärld i samarbete med den rutinerade formgivaren Lena Bergström. Gamla mönster har fått nytt liv och helt nya produkter har sett dagens ljus. Den nya färgfamiljen är nominerad till Formex Formidable som avgörs på Formexmässan i Stockholm i januari.
Vill du vara med och rösta kan du göra det här.

Svensk Form Värmland utsåg Klässbols Linneväveri till årets Formbärare 2017 i Värmland. ”Vi vill hylla detta familjära företag som förvaltar och för vidare ett arv av hantverkstradition och samtidigt presenterar design som följer tiden”
Läs hela motiveringen här.

Vi var med när O-ringen arrangerades i Arvika och hade cirka 20 000 besökare från ett fyrtiotal länder under en vecka i mitten av sommaren och slog då vårt försäljningsrekord. En ny marknad har öppnat sig i Sydkorea tillsammans med den infödde designern Seoyoung Shin, som på ett skickligt sätt har presenterat våra produkter. I december vävde vi Prins Gabriels dopgåva med prinsens monogram. Prins Gabriel är son till hertigen av Värmland Prins Carl Philip och prinsessan Sofia. I december levererade vi även för 26:e året i rad dukar till Nobelfesten. Vi ser även tillbaka på ett år där vi har varit med på många mässor och marknader och våra produkter har synts i teve på bästa sändningstid.

Nu är det ett nytt år och redan i januari har vi mycket på gång där vi är med på Reiselivsmässen i Oslo och Formexmässan i Stockholm. Vi ser fram emot fler spännande händelser och vi vill passa på att tacka alla samarbetspartners, formgivare och framför allt er, våra fantastiska kunder!

Följ oss gärna på klassbols.se, på Facebook och Instagram
och varmt välkomna till Klässbol och till butiken i Stockholm!

Gott nytt år!

Share Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Plus
Produced by Kreatörerna & Web Kreativ
To top