Vi är nominerade till Löfberg Family Business award 2022! - Klässbols Linneväveri

hundra grader karlstad

Vi är nominerade till Löfberg Family Business award 2022!

Mikal Löfberg med representanter för årets finalister till Löfberg Family Business Award; Cenita och Stefan Johansson (Klässbols Linneväveri), Anna Holmgren och Mikael Einarsson (Finnbäcks), Andreas och Adam Fransson (Lillängshamnens Fiskrökeri).

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi är nominerade till Löfberg Family Business award 2022. Vi är otroligt stolta över vår nominering och ser med spänning fram emot den 11 november då prisutdelningen och vinnaren ska utses. Läs om nomineringen här.

Vad är Löfberg Family Business award?

Löfberg Family Business Award instiftades 2020 och delas ut i syfte att uppmärksamma framgångsrika familjeföretag i Värmland som förenar ägarfamiljens engagemang och delaktighet med affärsmässiga framgångar. Priset delas ut av familjen Löfberg.

Om familjeföretag:

  • I familjers företagande samspelar tre system; familjelivet, företagandet och ägandet. Det skiljer familjers företagande från andra ägarformer.
  • Familjeföretagen kännetecknas ofta av en stark lokal förankring och långsiktighet, som ofta gör företagen mer motståndskraftiga i tuffa tider.
  • Familjeföretag är den överlägset vanligaste företagsformen i Sverige och har därmed en särställning i svenskt näringsliv, både när det gäller arbetstillfällen och ekonomi. Familjeföretagen svarar till exempel för en tredjedel av alla jobb, och 50 procent av det privata näringslivets BNP. (Källa: FBN Sweden)

Om Klässbols Linneväveri
Familjen Johansson har dukat för både egna och andras framgångar i drygt 100 år. Idag driver tredje och fjärde generationen ett företaget som värnar sina rötter och som samtidigt sätter Värmland på kartan, både nationellt och internationellt.

Wählen Sie Ihre Währung