Stäng
pressnyhet-november-2016-1

Klässbols Linneväveri välkomnar dig

Under november och december månad finns det möjlighet att möta upp Klässbols Linneväveri på olika platser i landet. Välkomna till Liseberg och Skansen.

Jul på Liseberg
Med premiär den 18 november startar Jul på Liseberg och Klässbols Linneväveri tillsammans med Georg Jensen välkomnar dig till deras gemensamma julmarknad. Det har börjat bli en tradition för Klässbols Linneväveri att delta i denna härliga upptakt på julen som varar ända till Nyår.
Exakta öppettider: http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Oppettider/

Julmarknad på Skansen
Med start lördagen den 26 november kommer Skansen hålla sin julmarknad öppen lördagar och söndagar fram till den 18 december. Klässbols Linneväveri är traditionsenligt med. Varmt välkommen att besöka oss. Vi visar valda delar ur vårt sortiment som passar inför julen och kommande säsonger.

Voksenåsen hotell i Oslo
På det svenskägda hotellet Voksenåsen, som svenska staten erhöll som gåva av norska staten efter 2:a världskriget som tack för stöttning under kriget, ställer Klässbols Linneväveri ut för fjärde gången. En återkommande utställning som är öppen för allmänheten. Öppnar den 19 november.

Dela Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google Plus
Klässbols Linneväveri nya färger linjal sjumilaskog

Ny färgvärld skapas för samtid och framtid

”Vår plats på jorden har visat sig vara Klässbol i Värmland. Här förvaltar vi, tredje och fjärde generationen Johansson, vårt arv efter farfar respektive vår farfars far Hjalmar som satt och vävde nätterna igenom.” D...

Gåsöga Årets textil 2016 Klässbols Linneväveri Margot Barolo och Ulrika Mårtensson

1 miljon besökare på Klässbols Linneväveri

Under söndagen den 21 juli passerade besökare nummer 1 000 000 in genom dörrarna på Klässbols linneväveri. Räkneverket startades år 2000 och nu har linneväveriet haft 1 miljon besökare under 2000-talet. Under måndagen ha...

Producerad av Kreatörerna & Web Kreativ
Till toppen