Stäng
Äta drick och smaka. finns i närområdet av Klässbols linneveäveri och Glafsfjorden Arvika Glasskogen

Äta dricka smaka

Klässbols Linneväveri Kaffekvarnen café och lunch

KaffeKvarnen

I nära anslutning till väveriet (250 m) ligger KaffeKvarnen som på ett harmoniskt sätt kompletterar ditt besök i Klässbol. Här kan du köpa glass, fika från eget bageri eller njuta av ett glas vin med en bit mat. Allt i en miljö som vittnar om dåtidens samlingspunkt. Miljön vid KaffeKvarnen är både interiört och exteriört prisbelönt. KaffeKvarnen ägs av Klässbols Linneväveri, men drivs från och med säsongen 2018 av arrendator Weronica Johansson. Lokalerna är ytterst lämpliga för bröllop, födelsedagar, privata fester, mm.
KaffeKvarnens hemsida

 

Klassbols konfektyrfabrik

Klässbols Konfektyr

På Klässbols konfektyr så kan ni köpa, smaka och se hur äkta karameller tillverkas. Allt enligt recept från förr. Allt från små karameller till stora klubbor, gott för såväl barn som vuxna.
Klässbols konfektyrs hemsida

Nordells konditori

Är ni i Arvika så får ni inte missa Nordells konditori som ligger beläget på torget i Arvika. Här erbjuds alltid dagsfärskt bröd från det egna bageriet, samt ett flertal varianter av tårtor, bakelser och kondisbitar. Nordells är med i White Guide och har även en lunchrestaurang vid Rackstadsmuseet.
Nordells konditoris hemsida

Olssons Brygga

Olsson Brygga Olssons är en av Värmlands populäraste restaurang och nöjesanläggningar med en total kapacitet på 2000 besökare. Anläggningen består av en restaurang, två uteserveringar, loung konferens- och festlokaler, barer, nattklubb samt två livescener. I augusti varje år hålls Arvika Hamnfest som lockar både artister och besökare från när och fjärran.
Olssons Bryggas hemsida

Elins Bakgård

Bli bergtagen av Elins bakgård som senaste tiden seglat upp som en given lunchrestaurang att rekommendera. Vackert både inne och ute på innergården. Maten är god och nyttig och det stora temat är soppor.
Elins bakgårds hemsida

Värmskogs Café

Besöker ni området på sommarhalvåret så kan ni göra ett stopp på Värmskogs Café söder ut från klässbolsområdet. Värmskogs Café är vida kända för sina enorma räksmörgåsar och fantastiska miljö.
Värmskogs Cafés hemsida

Ytterligare smakrika platser väl värt sina besök!

Sondera ytterligare och på egen hand på Visit Arvikas hemsida:
visitarvika.se

Producerad av Kreatörerna & Web Kreativ
Till toppen