Klässbols Linneväveri

KaffeKvarnen – en del av Klässbols

Klässbols Linneväveri Kaffekvarnen café och lunch

Öppettider: Stängt för säsongen, öppnar igen 30 April 2023.

Kaffekvarnen söker en arrendator!

Har du en dröm om att driva ett sommarcafé?
I anslutning till ett av Värmlands största besöksmål – Klässbols Linneväveri finns nu chansen. Kaffekvarnen i Klässbol söker nämligen en arrendator!

I nära anslutning till väveriet (250 m) ligger KaffeKvarnen, som på ett harmoniskt sätt kompletterar ditt besök i Klässbol. Under säsongerna som har varit har gäster avnjutit god glass, fika från eget bageri, lunch eller ett glas vin och à la carte. Allt i en miljö som vittnar om dåtidens samlingspunkt. Miljön vid KaffeKvarnen är både interiört och exteriört prisbelönt. KaffeKvarnen ägs av Klässbols Linneväveri. Lokalerna passar utmärkt för så väl bröllop, födelsedagar, privata fester m.m.

Kaféet har ca 60-80 sittplatser inomhus och ca 100 sittplatser utomhus (möjlighet till 200 platser utomhus). Kaffekvarnen inrymmer ett bageri, mindre kök med tillhörande förvaringsytor etc. Under åren har gäster erbjudits bakverk, smörgåsar och lättare maträtter och det finns även möjlighet till fullständiga rättigheter.

Arrendet gäller från och med sommaren 2023 och vi söker dig/er som har erfarenhet av branschen och som älskar att baka, laga god mat och jobba med människor. Det är även viktigt för oss att ni gillar vårt koncept och samtidigt vill utveckla det vidare.

Låter det intressant? Hör av er!

Tel: 0570-46 01 85
Mail: info@klassbols.se


Läs om fler utflyktsmål i området

Håll dig uppdaterad. Bli medlem i Linneklubben!

Bli medlem i Linneklubben!

Ta del av nyheter och erbjudanden via vårt medlemsbrev. Fyll i er mailadress, uppdatera och invänta bekräftelse.

Vi delar inte din mailadress men någon annan än den tredje part som gör denna tjänst möjlig. Läs om vår integritetspolicy>>

Välj valuta

Byt valuta genom att välja här vilken som passar er bäst.