Klässbols Linneväveri

Eat, drink and taste

Äta dricka smaka

Klässbols Linneväveri Kaffekvarnen café och lunch

KaffeKvarnen

I nära anslutning till väveriet (250 m) ligger KaffeKvarnen som på ett harmoniskt sätt kompletterar ditt besök i Klässbol. Här köper du under säsong glass, fika från eget bageri, lunch eller njuter av ett glas vin och à la carte. Allt i en miljö som vittnar om dåtidens samlingspunkt. Miljön vid KaffeKvarnen är både interiört och exteriört prisbelönt. KaffeKvarnen ägs av Klässbols Linneväveri, men drivits idag av arrendator Staffan Kjellberg. Lokalerna är ytterst lämpliga för bröllop, födelsedagar, privata fester, mm.

Kontakt Kaffekvarnen. Tel. 073-067 64 66, mail info@moremiliaskok.se alt. kaffekvarnen@klassbols.se

Öppettider 9 juni – 22 augusti: Måndag- Söndag kl. 11.00-18.00

Värmskogs Café

Besöker ni området på sommarhalvåret så kan ni göra ett stopp på Värmskogs Café söder ut från klässbolsområdet. Värmskogs Café är vida kända för sina enorma räksmörgåsar och fantastiska miljö.
Värmskogs Cafés hemsida

Nordells konditori

Är ni i Arvika så får ni inte missa Nordells konditori som ligger beläget på torget i Arvika. Här erbjuds alltid dagsfärskt bröd från det egna bageriet, samt ett flertal varianter av tårtor, bakelser och kondisbitar. Nordells är med i White Guide och har även en lunchrestaurang vid Rackstadsmuseet.
Nordells konditoris hemsida

Olssons Brygga

Olsson Brygga Olssons är en av Värmlands populäraste restaurang och nöjesanläggningar med en total kapacitet på 2000 besökare. Anläggningen består av en restaurang, två uteserveringar, loung konferens- och festlokaler, barer, nattklubb samt två livescener. I augusti varje år hålls Arvika Hamnfest som lockar både artister och besökare från när och fjärran.
Olssons Bryggas hemsida

Elins Bakgård

Bli betagen av Elins bakgård som senaste tiden seglat upp som en given lunchrestaurang att rekommendera. Vackert både inne och ute på innergården. Maten är god och nyttig och det stora temat är soppor.
Elins bakgårds hemsida

Ytterligare smakrika platser väl värt sina besök!

Sondera ytterligare och på egen hand på Visit Arvikas hemsida:
visitarvika.se

Håll dig uppdaterad. Bli med i Linneklubben!

Bli medlem i Linneklubben!

Ta del av nyheter och erbjudanden via våra medlemsbrev.
Du får även 10% på ditt första köp i webbutiken.
Fyll i er mailadress nedan.

Vi håller din mailadress för oss själva och delar den endast med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

Läs vår integritetspolicy.

Välj valuta

Byt valuta genom att välja här vilken som passar er bäst.